Wil jij het beste voor je merrie en veulen?

Online Veulen Cursus

Hoe zorg jij ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op de geboorte van je veulen?

Lees je alles wat je kunt vinden over de geboorte en veulens? Spreken de artikelen elkaar tegen en zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je met een gerust hart de bevalling tegemoet gaan? Of heb je al veel veulens gefokt en al veel meegemaakt? Wil je het beste voor je merrie en veulen?

Paardendierenarts Iris van Gulik

Voor iedereen die goed voorbereid wil zijn op de geboorte van zijn veulen heb ik de veulen cursus gemaakt! 

 

Een veulen fokken is geweldig, maar het levert ook stress op. Door precies te weten wat je moet doen, wat er kan gebeuren en wanneer je in moet grijpen zal je met een rustiger gevoel de geboorte van je veulen tegemoet zien. Door de juiste kennis kun je problemen voorkomen bij je merrie en je veulen. 

Waar je naar op zoek bent is praktische informatie over:

Welke voorbereidingen je moet treffen

Hoe je het beste kunt bepalen wanneer je veulen geboren gaat worden 

Hoe een normale bevalling eruit ziet

Wat er mis kan gaan en hoe je dan in moet grijpen

Hoe je zelf de nageboorte controleert

Hoe je je veulen kunt controleren

Welke problemen je veulen kan hebben en hoe je in moet grijpen

Iris van Gulik Paardendierenarts

Wat levert de cursus jou op?

Zelfvertrouwen tijdens de bevalling van je merrie

Weten hoe je moet handelen als er iets niet goed gaat tijdens de bevalling

Kennis over de bevalling, de nageboorte en je veulen

Meer kans op een gezonde merrie en een gezond veulen

veulen cursus

Voor wie is de cursus?

Voor iedereen die een of meerdere veulens fokt

Voor iedereen die met zelfvertrouwen op zijn veulen wil wachten

Voor iedereen die meer wil leren over de geboorte en het veulen

Paardeneigenaren die problemen bij merrie en veulen willen voorkomen

Verminder de kans op problemen bij je merrie en veulen door het volgen van deze online cursus. 

 

Gemaakt voor paardenliefhebbers die een of meerdere veulens fokken. Ga van overweldigd en verward naar zelfverzekerd en voorbereid door het volgen van de veulen cursus. Door begeleiding van paardendierenarts Iris van Gulik leer je alles over de bevalling en de eerste levensweek van je veulen. 

Wil je vandaag nog beginnen met de veulen cursus?

Al meer dan 450 tevreden deelnemers gingen je voor!

Ik ben Iris van Gulik

Ik ben Iris van Gulik

Paardendierenarts en auteur

Ik werk al ruim zestien jaar als paardendierenarts. Veulentjes verdienen een bijzonder plekje in mijn hart. Die help ik het liefste, nog liever voorkom ik problemen bij veulens. Door jouw als eigenaar meer kennis te geven, weet ik zeker dat ik veel veulentjes kan helpen! Tijdens mijn studie heb ik deel uitgemaakt van de veulenbrigade (opvang van ernstig zieke veulens). In mijn werk behandel ik veel zieke veulens. Daarnaast heb ik veel artikelen geschreven over veulens voor paardenarts.nl, Hoefslag en Bit.

 

Veulencursus reviews
Review Online Veulen Cursus

Wat krijg je?

 

De cursus bestaat uit 5 modules die je in een handige online leeromgeving kan voltooien. Je ontvangt je eigen inloggegevens en kan waar en wanneer je maar wilt de lessen volgen. Op je laptop, telefoon of iPad.

Er zijn meerdere lessen per module, die bestaan uit combinatie van presentaties, teksten, afbeeldingen en video’s. In de lessen staat alle informatie van voor de geboorte tot een week oud veulen.

In de video’s wordt er duidelijk uitleg gegeven met voorbeelden. Ook worden er in de cursus veel praktisch toepasbare tips gegeven.

Iris van Gulik Paardendierenarts

De cursus bestaat uit:

Hoe herken je koliek bij je paard

Module 1:

Wanneer gaat mijn merrie veulenen?

Uitleg over de voortekenen, de verschillende geboortemelders en hoe je de geboorte kunt voorspellen.

Module 1 Online Veulen Cursus

Module 2:

De normale geboorte

Hoe verloopt een geboorte, wat moet je vooral NIET doen? Dit laat ik je dit je zien aan de hand van verschillende video’s.

Module 3 Online Veulen Cursus

Module 3:

De afwijkende geboorte

Herken op tijd wanneer er iets niet goed gaat en red daarmee het leven van je merrie of veulen.

Module 4 Online Veulen Cursus

Module 4:

De nageboorte

Hoe controleer je zelf of de nageboorte compleet is. Hoe herken je complicaties die kunnen optreden?

Module 5 Online Veulen Cursus

Module 5:

Het pasgeboren veulen

Yes, je veulen is geboren! Ik leg je precies uit waar je op moet letten in de eerste levensweek!

Module 6 Online Veulen Cursus

Module 6:

BONUS module

Uitgebreide uitleg over ontwormen en vaccineren van je veulen vind je in deze Bonus module.

Rondleiding door de online veulen cursus

Wat kost de veulen cursus?

 

De veulen cursus is de enige in zijn soort. Zo uitgebreid en compleet met praktische tips is er geen cursus over de geboorte van je veulen te vinden.

Ga eens na wat het zou kosten als je merrie ziek wordt van de nageboorte, omdat deze niet compleet eraf gekomen is en je niet voldoende kennis had om te zien dat een stukje ontbrak. Na twee dagen krijgt je merrie koorts en wordt ze steeds slomer. De dierenarts komt en ontdekt een stukje nageboorte. Je merrie moet naar de kliniek om de baarmoeder meerdere keren per dag te spoelen, ze krijgt veel medicatie en haar voeten moeten in het ijs om hoefbevangenheid te proberen te voorkomen. Een week later mag ze gelukkig gezond weer naar huis. De rekening 1100 euro. 

De veulen cursus kost 149 euro. Veel goedkoper dan een bezoekje aan je dierenarts en de gezondheid van je merrie en veulen is natuurlijk onbetaalbaar. 

Reviews

Ik heb al veel eigenaren en daarmee merrie’s en veulens geholpen met de online veulen cursus.  Ik deel graag enkele reviews met je zodat je het zelf kan lezen:

Na twee uur achter de pc moest ik mezelf echt los rukken!

Met 2 veulens op komst en de paarden sinds 3 jaar in eigen beheer, begon ik me toch iets wat zorgen te maken over de aankomende geboorte. “Vroeger” kon ik nog terug vallen op de pensioneigenaar die eigenlijk altijd wel ervaring had met de geboorte. Ik was daarom ook super blij dat Iris een veulen cursus zou starten en heb mezelf meteen ingeschreven!

Inloggen gaat makkelijk en super snel. Filmpjes en tekst zijn super duidelijk en vooral leerzaam! De eerste keer inloggen had ik mezelf voorgenomen om even een uurtje te gaan zitten. Na 2 uur achter de pc, moest ik mezelf echt los rukken om de paarden te gaan voeren.
Laat die veulens maar komen, ik ben er klaar voor!

Eva

Paardeneigenaar

Verrassend informatief en zeer toegankelijk vorm gegeven.

De online Veulen Cursus van Paardendierenarts Iris van Gulik, is wat mij betreft een schot in de roos. Schitterend weergegeven met veel direct toepasbare informatie, waar je als merriehouder direct veel aan hebt en heel bruikbaar is. Ook voor geïnteresseerden is het waardevol om deze cursus te volgen. De opbouw is zeer logisch, de uitleg zeer informatief, helder en toegankelijk. De filmpjes zijn mooi in beeld gebracht, goed te volgen en de toelichtingen erbij iedere keer heel duidelijk.

Knappe prestatie voor iemand die helemaal geen media- of onderwijsachtergrond heeft. Deze cursus smaakt naar meer. Als Iris in staat blijkt om haar volgende cursussen op dezelfde wijze te ontwikkelen, dan zal zij paarden houdend Nederland zeker preventief op weg helpen en het paardenwelzijn onder de aandacht houden.

Toine van Westing

Docent Hippische Bedrijfskunde

De basis kende ik al wel, maar toch heb ik een hoop bijgeleerd.

Hele fijne, duidelijke en overzichtelijke cursus. 

Ik heb de cursus gekocht, omdat ik me optimaal wilde voorbereiden op de komst van het veulen. Ik wilde zo veel mogelijk weten, zodat ik wist wat ik zelf kon doen en wanneer ik de dierenarts moest bellen. 

Eigenlijk alles wat ik moest weten heb ik hierin geleerd. De basis kende ik al wel, maar toch heb ik een hoop bijgeleerd. 

Demi

Paardeneigenaar

In onderstaande video vertelt de eigenaresse dat de online veulen cursus het leven van haar merrie gered heeft.

 Niet goed? Geld terug!

Ik wil graag dat mijn klanten tevreden zijn!
Daarom bied ik mijn cursus aan met 100% garantie!

Ben je niet tevreden over de cursus, stuur mij dan binnen 14 dagen een berichtje. Dan krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Garantie

Al meer dan 450 tevreden deelnemers gingen je voor!

 

Iedereen die de cursus gevolgd heeft is super enthousiast over de cursus! Zo leuk om te horen en super fijn om op deze manier veel merries en veulens te kunnen helpen!

Online Veulen Cursus

Veelgestelde vragen: 

Hoe lang duurt de veulen cursus?

De cursus bestaat uit 5 modules en duurt ongeveer 3-4 uur. Je kan de cursus op je eigen tempo en tijd volgen. Hij bestaat uit korte stukjes van steeds ongeveer een kwartier dus is makkelijk in delen te volgen. 

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit verschillende lesmaterialen. Denk hierbij aan video’s, presentaties en teksten alles om je een zo compleet mogelijk cursus aan te bieden die erg afwisselend is.

Hoe lang behoud ik toegang?

Je behoudt minimaal een jaar toegang tot de online veulen cursus en in die tijd kun je de modules zo vaak kijken als je wilt.

Ik fok al mijn hele leven, is de cursus ook geschikt voor mij?

Jazeker is de cursus geschikt voor jou! Je bent nooit uitgeleerd en ik weet zeker dat ik je nieuwe dingen kan leren.

Ik heb weinig tijd, kan ik toch deelnemen?

Jazeker! Het voordeel van een online cursus is dat je de tijd die je eraan besteed zelf in kan delen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de cursus in een middag af te ronden, maar je kunt er ook enkele weken over doen.