Telefonisch consult

Ik denk graag met je mee!

Heb je een probleem met je paard en kun je niet langs komen voor onderzoek? Dan is een telefonisch consult wat voor jou!

 

Wil jij graag dat ik met jou samen naar het probleem van je paard of pony kijk, dat kan! Ook als je niet bij mij in de buurt woont, kan ik je adviseren! Doormiddel van een telefonisch consult kan ik samen met jou kijken naar het probleem, om zo een passende oplossing te vinden!

voedingsconsult-paard

Wil je graag gezondheidsproblemen bij je paard oplossen en/of voorkomen? 

Wil je graag een second opinion voor je paard?

Woon je te ver weg om bij mij langs te komen?

Wil je graag mijn advies voor het probleem waar je paard misschien al jaren tegen aanloopt?

Dan is het telefonisch consult, echt iets voor jou en je paard!

Ik ben Iris van Gulik

Ik ben Iris van Gulik

Paardendierenarts

Ik werk al vijftien jaar als paardendierenarts. Graag voorkom ik problemen bij paarden! Dit doe ik door mijn kennis te delen met jou. Wil je graag dat ik naar jouw paard kijk, dat kan! Je kan bij mij komen voor onderzoek, maar ook kan ik een telefonisch consult voor je inplannen. Ideaal als je niet bij mij in de buurt woont. Met behulp van een telefonisch consult kan ik je adviseren bij het probleem waar jij samen met je paard tegenaan loopt.

Na het telefonisch consult:

Heb ik je voorzien van mijn adviezen.

Krijg je tips waar je meteen mee aan de slag kan.

Kan er een plan opgesteld worden, en eventuele vervolgstappen genomen worden.

Heb jij meer duidelijkheid over het probleem van jouw paard.

Vriendelijk, Professioneel en erg meedenkend!

Ik heb al veel eigenaren en daarmee paarden geholpen met een telefonisch consult. Eigenaren die met hun handen in het haar zaten heb ik met een telefonisch consult kunnen helpen. Ik deel graag enkele reviews met je zodat je het zelf kan lezen:

Blij met haar kunde!

Contact gezocht met Iris voor een second opinion bij mijn merrie. In verband met de afstand heb ik een telefonisch consult gehad waarbij Iris kwam met veel tips/opties voor de behandeling van een tumor bij mijn merrie.

Heel erg mee geholpen en blij met haar kunde!

Sammy

Paardeneigenaar

Ik raad een telefonisch consult zeker aan!

Onlangs een telefonisch consult gehad voor een second opinion. Ondanks dat de afstand te groot is om langs te komen, zijn we telefonisch toch enorm fijn geholpen.

Vriendelijk, professioneel en erg meedenkend! Inmiddels met hulp van Iris en mijn huidige dierenarts het probleem kunnen oplossen! Ik ben erg dankbaar en raad een telefonisch consult (bijvoorbeeld als second opinion) zeker aan!

Donna

Paardeneigenaar

Hoe vraag ik een telefonisch consult aan?

 

Wil je graag een telefonisch consult met mij? Dat kan!

Stuur mij een mail op paardendierenarts@irisvangulik.nl met de volgende gegevens:

  • Je naam, adres en telefoonnummer
  • Naam, leeftijd en chipnummer van je paard of pony
  • Beschrijf het probleem zo kort en duidelijk mogelijk
  • Vertel me ook wat je al geprobeerd hebt en de relevante medische geschiedenis
  • Huidige gezondheidstoestand

Ter verduidelijking van het probleem vind ik het altijd erg fijn als je foto’s en video’s in de mail toevoegt, hierdoor kom ik veel meer te weten over je paard of pony. Zorg dat het enkele duidelijke foto’s zijn en als je een video hebt dat deze maximaal 30 seconde is. Heb je een patiëntenverslag van de dierenarts of laboratorium uitslagen dan mag je die ook toevoegen. 

Een telefonisch consult kan ik inplannen zodra ik van alle informatie ben voorzien, meestal kan ik je binnen enkele dagen bellen. 

 

Een telefonisch consult kost 45 euro

Samen gaan we op zoek naar de oplossing

Tijdens een telefonisch consult ga ik graag samen met jou opzoek naar de juiste vervolgstappen voor het probleem waar je paard misschien al wel jaren mee rondloopt.

In een telefonisch consult probeer ik jou en je paard zo optimaal mogelijk te voorzien van de juiste adviezen en tips! Waar jij direct mee aan de slag kan!

Auscultatie paard

Veel gestelde vragen:

Krijg ik bij een telefonisch consult wel voldoende advies?

In een telefonisch consult denk ik graag met je mee over de vervolg stappen die je kunt nemen. Bij sommige problemen kunnen we samen een behandelplan opstellen, voor andere dingen zal ik je advies geven welke onderzoeken je kunt laten doen bij je eigen dierenarts. Het is ook mogelijk dat ik je doorverwijs naar een specialist voor jouw specifieke probleem. 

Mijn paard heeft al jarenlang een probleem, kan jij die dan telefonisch oplossen?

Nee ik los het probleem niet in een telefoontje voor je op, was het maar zo mooi. Maar ik kan er wel met een frisse blik naar kijken, waarna er mogelijk wel een oplossing komt!

Wat zijn de kosten voor een telefonisch consult?

De kosten van een telefonisch consult bedragen 45 euro.

Hoe lang duurt het voordat een telefonisch consult kan plaatsvinden?

Zodra ik van alle informatie ben voorzien, kan ik het telefonisch consult inplannen. Vaak is dit binnen enkele dagen.

Hoe lang duurt een telefonisch consult.

Ik bereid me goed voor door het lezen van je mail en bekijken van eventuele foto’s of filmpjes die je me gestuurd hebt. Het telefonisch consult zelf duurt meestal rond de 15 minuten, afhankelijk van het probleem en jouw vragen. 

Heb je nog vragen, dan hoor ik graag van je!

9 + 12 =