Telefonisch consult

Ik denk graag met je mee!

Heb je een probleem met je paard en kun je niet langs komen voor onderzoek? Dan is een telefonisch consult wat voor jou!

 

Wil jij graag dat ik met jou samen naar het probleem van je paard of pony kijk, dat kan! Ook als je niet bij mij in de buurt woont, kan ik je adviseren! Doormiddel van een telefonisch consult kan ik samen met jou kijken naar het probleem, om zo een passende oplossing te vinden!

voedingsconsult-paard

Wil je graag gezondheidsproblemen bij je paard oplossen en/of voorkomen? 

Wil je graag een second opinion voor je paard?

Woon je te ver weg om bij mij langs te komen?

Wil je graag mijn advies voor het probleem waar je paard misschien al jaren tegen aanloopt?

Dan is het telefonisch consult, echt iets voor jou en je paard!

Ik ben Iris van Gulik

Ik ben Iris van Gulik

Paardendierenarts

Ik werk al vijftien jaar als paardendierenarts. Graag voorkom ik problemen bij paarden! Dit doe ik door mijn kennis te delen met jou. Wil je graag dat ik naar jouw paard kijk, dat kan! Je kan bij mij komen voor onderzoek, maar ook kan ik een telefonisch consult voor je inplannen. Ideaal als je niet bij mij in de buurt woont. Met behulp van een telefonisch consult kan ik je adviseren bij het probleem waar jij samen met je paard tegenaan loopt.

Na het telefonisch consult:

Heb ik je voorzien van mijn adviezen.

Krijg je tips waar je meteen mee aan de slag kan.

Kan er een plan opgesteld worden, en eventuele vervolgstappen genomen worden.

Heb jij meer duidelijkheid over het probleem van jouw paard.

Vriendelijk, Professioneel en erg meedenkend!

Ik heb al veel eigenaren en daarmee paarden geholpen met een telefonisch consult. Eigenaren die met hun handen in het haar zaten heb ik met een telefonisch consult kunnen helpen. Ik deel graag enkele reviews met je zodat je het zelf kan lezen:

Blij met haar kunde!

Contact gezocht met Iris voor een second opinion bij mijn merrie. In verband met de afstand heb ik een telefonisch consult gehad waarbij Iris kwam met veel tips/opties voor de behandeling van een tumor bij mijn merrie.

Heel erg mee geholpen en blij met haar kunde!

Sammy

Paardeneigenaar

Ik raad een telefonisch consult zeker aan!

Onlangs een telefonisch consult gehad voor een second opinion. Ondanks dat de afstand te groot is om langs te komen, zijn we telefonisch toch enorm fijn geholpen.

Vriendelijk, professioneel en erg meedenkend! Inmiddels met hulp van Iris en mijn huidige dierenarts het probleem kunnen oplossen! Ik ben erg dankbaar en raad een telefonisch consult (bijvoorbeeld als second opinion) zeker aan!

Donna

Paardeneigenaar

Hoe vraag ik een telefonisch consult aan?

 

Wil je graag een telefonisch consult met mij? Dat kan! Via onderstaande roze knop kun je het consult boeken.

Je krijgt dan van mij direct een mail waarin ik je om de extra gegevens vraag, let op dat de mail niet in je spam zit.

 

Een telefonisch consult kost 47,50 euro

De volgende gegevens heb ik van je nodig:

  • Je naam, adres en telefoonnummer
  • Naam, leeftijd en chipnummer van je paard of pony
  • Beschrijf het probleem zo kort en duidelijk mogelijk
  • Vertel me ook wat je al geprobeerd hebt en de relevante medische geschiedenis
  • Huidige gezondheidstoestand
  • De tijden dat ik je telefonisch kan bereiken (aub zo veel mogelijk)

Ter verduidelijking van het probleem vind ik het altijd erg fijn als je foto’s en video’s in de app toevoegt, hierdoor kom ik veel meer te weten over je paard of pony. Zorg dat het enkele duidelijke foto’s zijn en als je een video hebt dat deze maximaal 30 seconde is. Heb je een patiëntenverslag van de dierenarts of laboratorium uitslagen dan mag je die ook toevoegen. 

Een telefonisch consult kan ik inplannen zodra ik van alle informatie ben voorzien, zorg dat je de gegevens binnen 24 uur na het boeken van het consult naar me verzend. Meestal kan ik je binnen enkele dagen bellen. 

Het telefonisch consult heeft mijzelf veel rust gegeven

Ik heb met Iris contact gezocht voor een second opinion via een telefonisch consult, betreffende jeuk bij mijn paard (ontstaan in oktober). Belangrijk in dit geval was ook de medische geschiedenis, omdat het paard een pechjaar gehad heeft en afgelopen jaar veel medicatie heeft toegediend gekregen.

Ik had wat vragen en twijfels over de aanpak van de dierenarts die mijn paard had bezocht ivm zijn jeuk en had onzekerheden over bepaalde toegediende medicatie zodra ik erachter kwam dat een van de geïnjecteerde middelen niet geregistreerd is voor paarden (wat mij op moment van toediening niet bekend was). Ik wilde graag de casus bespreken met een andere dierenarts die naast medische kennis ook kennis heeft van voeding en daarbij kan meekijken en advies geven.

Iris heeft mij ontzettend fijn geholpen. Ze heeft het lange verhaal van de medische geschiedenis van het paard van afgelopen jaar aangehoord. Ze heeft veel vragen kunnen beantwoorden en heeft echt meegekeken naar het hele plaatje en fijn meegedacht over de uitlopende oorzaken die de jeuk zouden kunnen veroorzaken. Ook de belasting van alle medicatie die afgelopen jaar gebruikt is is hierin ter sprake gekomen en ze heeft meegekeken naar zijn huidige voeding en hoe ik hem nog extra zou kunnen ondersteunen op dit gebied. Daarnaast hebben we besproken wat eventuele vervolgstappen zouden kunnen zijn om de oorzaak van de jeuk te achterhalen en behandelen als de huidige aanpak die in gang gezet is met de andere dierenarts de klachten niet wegneemt.

Het telefonisch consult heeft mijzelf veel rust gegeven. Ik weet nu wat ik goed doe, wat ik nog extra kan doen en/of zou kunnen verbeteren én ik weet wat eventuele vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ik zou een telefonisch consult als second opinion dan ook zeker aanraden!

Iris

Paardeneigenaar

Samen gaan we op zoek naar de oplossing

Tijdens een telefonisch consult ga ik graag samen met jou opzoek naar de juiste vervolgstappen voor het probleem waar je paard misschien al wel jaren mee rondloopt.

In een telefonisch consult probeer ik jou en je paard zo optimaal mogelijk te voorzien van de juiste adviezen en tips! Waar jij direct mee aan de slag kan!

Auscultatie paard

Veel gestelde vragen:

Krijg ik bij een telefonisch consult wel voldoende advies?

In een telefonisch consult denk ik graag met je mee over de vervolg stappen die je kunt nemen. Bij sommige problemen kunnen we samen een behandelplan opstellen, voor andere dingen zal ik je advies geven welke onderzoeken je kunt laten doen bij je eigen dierenarts. Het is ook mogelijk dat ik je doorverwijs naar een specialist voor jouw specifieke probleem. 

Mijn paard heeft al jarenlang een probleem, kan jij die dan telefonisch oplossen?

Nee ik los het probleem niet in een telefoontje voor je op, was het maar zo mooi. Maar ik kan er wel met een frisse blik naar kijken, waarna er mogelijk wel een oplossing komt!

Wat zijn de kosten voor een telefonisch consult?

De kosten van een telefonisch consult bedragen 47,50 euro.

Hoe lang duurt het voordat een telefonisch consult kan plaatsvinden?

Zodra ik van alle informatie ben voorzien, kan ik het telefonisch consult inplannen. Vaak is dit binnen enkele dagen.

Hoe lang duurt een telefonisch consult.

Ik bereid me goed voor door het lezen van je mail en bekijken van eventuele foto’s of filmpjes die je me gestuurd hebt. Het telefonisch consult zelf duurt meestal rond de 15 minuten, afhankelijk van het probleem en jouw vragen. 

Heb je nog vragen, dan hoor ik graag van je!

12 + 8 =