Secret Offer

Ik heb echt een super gave Black Friday Secret Offer voor je. Iets wat ik normaal nooit doe, maar wat me wel echt heel tof lijkt!

 

Ik wil jou graag helpen met je paard. Ik wil de vragen die je hebt over je paard graag beantwoorden, de twijfels die je hebt wegnemen. Of, als je een nieuw paard aanschaft, ervoor zorgen dat je samen met je paard de best mogelijke start maakt. 

 

Daarom heb ik iets bedacht waarmee ik je persoonlijk kan ondersteunen. Een aanbod waarmee je al je vragen aan mij kan stellen.

 

Wat gaan we doen? Gedurende een maand mag je al je vragen die je hebt aan mij stellen via Voxer (een soort whatsapp). Elke werkdag mag je een gesproken vraag insturen die maximaal twee minuten duurt. Ik denk dan met je mee, geef je deskundig advies. Je krijgt een gesproken antwoord van me, je kunt dit zo vaak terugluisteren als je wilt. Alles om ervoor te zorgen dat je paard zo gezond en gelukkig mogelijk wordt. En jij nog blijer bent met je paard. 

 

Je kunt natuurlijk ook super veel leren van de vragen van andere, daarom voeg ik een aantal mensen samen in een groepje. Je kunt dan, als je dat wil, ook de antwoorden op de vragen van de anderen beluisteren. Win win! 

 

In deze maand kun je al je vragen stellen en struggles delen, je krijgt feedback van mij! Na deze maand weet je precies wat je moet doen om je paard zo gezond en gelukkig mogelijk te houden.

 

Optie 1: 

Voor maar 220 euro help ik je een maand lang met je paard! De normale waarde hiervan is 440 euro, dus nu 50% korting.

 

Optie 2: 

Ik vind het super belangrijk dat iedereen die een paard heeft de Voorkom Koliek bij je Paard cursus doet. Deze kost normaal 297, nu met Black Friday 149. Maar als jij kiest voor deze Secret Offer dan krijg je de Voorkom Koliek bij je Paard cursus voor maar 100 euro erbij. Totaal dus 320 voor de cursus en een maand lang mijn hulp. 

 

Optie 3:

Het liefst kijk ik direct met je mee naar je paard. Dus optie 3 is dat je met je paard bij mij langs komt in Haarle. Ik onderzoek je paard dan uitgebreid en bespreek alles wat me opvalt met je. Super belangrijk om problemen op tijd te herkennen, zodat we in kunnen grijpen voor het erger is. Vaak zie ik minimaal drie dingen die de eigenaar nog niet opgevallen waren. Voor een totaal bedrag van maar 420 euro krijg je de uitgebreide controle, de online cursus en een maand lang mijn deskundige advies.

 

Ik heb maar beperkt tijd daarom heb ik dit aanbod ook als Secret Offer op mijn stories gedeeld, anders is er te veel animo. Er zijn maar vijf plekjes beschikbaar. Als je dit wil reageer dan direct even per DM. 

 

Het lijkt me super om jou en je paard te helpen!

Liefs Iris

Iris van Gulik

Copyright 2021-2022 © Iris van Gulik