Reviewbeleid

 

Bedrijfsgegevens:
Horse Health Academy B.V. – Iris van Gulik Paardendierenarts
Eekwielensweg 7
7448 PT Haarle
0640313997

www.irisvangulik.nl

irisvangulik@gmail.com

KvKnr: 92037259

Fijn dat je dit document leest. Ik ben graag transparant en ik informeer jou als consument graag over hoe ik de reviews van mijn klanten verwerk. Met de regels rondom reviews en recensies ben ik daarnaast ook verplicht om een reviewbeleid te hebben. Met dat beleid voorkom ik misleidende reviews op mijn website en social media kanalen én zo voorkom ik dat ik aan oneerlijke handelspraktijken doe. Met dit reviewbeleid voldoe ik dus aan mijn verplichtingen uit Europese Richtlijn modernisering consumentenbescherming (OMNIBUS).

 

Wie ben ik?
Horse Health Academy B.V. staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 92037259. Horse Health Academy is een B.V. gevestigd in Haarle en wordt gerund door mij, Iris van Gulik (hierna: ik). 

Heb je vragen over het al dan niet plaatsen of bewerken van reviews of heb je klachten over mij (n werkwijze)? Neem dan contact op met mij via info@irisgulik.nl. Klachten los ik graag samen met jou op, zodat ik mijn dienstverlening nog beter kan maken. 

 

Wat leg ik in dit document uit?
In dit document leg ik je uit hoe ik garandeer dat de reviews echt van mijn klanten komen, hoe ik aan de recensies kom, hoe ik omga met negatieve recensies, hoe ik mijn reviews rangschik en hoe ik verder voorkom dat er misleidende recensies op mijn website en social media kanalen komen te staan. 

 

Waarom verzamel ik reviews?
Het schrijven van een review is bedoeld om ervaringen over mij, mijn diensten en/of producten te delen met de bezoekers van mijn website of met potentiële klanten. 

 

Waar ziet een review op?
Bij het schrijven van een review gaat het enkel en alleen over de dienst en/of het product dat jij hebt afgenomen en jouw eigen ervaring daarmee. 

Heb je een dienst en/of product bij mij afgenomen en wil je deze graag adviseren aan anderen? Dan nodig ik je van harte uit om een review te schrijven. Je mag het mij natuurlijk ook laten weten als je niet tevreden bent. Het liefst heb ik dan dat je mij dit eerst laat weten, zodat ik dit eventueel nog voor je kan oplossen. Mocht ik mijzelf en/of mijn product niet herkennen in een review, dan kan ik altijd besluiten om een review niet te plaatsen. 

 

Wie kunnen er reviews schrijven?
Vrienden, kennissen, familie en mensen die op een andere manier familiair of zakelijk aan mij zijn gelinkt, schrijven voor mij geen reviews. 

 

Hoe verzamel ik reviews?
Ik verzamel reviews via de mail, Trustpilot, Google, Facebook, Instagram etc. 

 

Plaats ik reviews met persoonsgegeven of privacygevoelige informatie?
Ik plaats reviews alleen met de naam van de eigenaar en eventueel een foto, dit wordt uiteraard allemaal eerst netjes gevraagd voordat er iets geplaatst wordt. 

 

Hoe controleer ik dat reviews echt van mijn klanten komen?
Ik verifieer mijn reviews eerst altijd voordat deze geplaatst worden op de site.

 

Hoelang duurt het tot een review zichtbaar is?
Ik lees alle reviews en mooie reviews plaats ik graag op mijn website. Soms heb ik al voldoende reviews, dan plaats ik wanneer ik denk dat het gepast is. 

 

Worden alle reviews getoond op de website of worden er ook reviews weggelaten?
Ik bepaal zelf welke reviews op de website worden getoond. 

 

Waar worden de reviews getoond?
Mijn reviews toon ik mijn website en voor het promoten van mijn producten/diensten.

 

In welke volgorde worden de reviews weergegeven?
Alle reviews worden van oud naar nieuw vertoond. 

 

Op welke manier wordt de gemiddelde score berekend?
Het gemiddelde klantcijfer wordt berekend op basis van de online reviews van mijn klanten. Klanten kunnen een mening delen over mijn producten / service / dienst door 1 tot 5 sterren te geven. Waarbij 5 sterren de beste beoordeling is. Ieder aantal sterren is vervolgens een review cijfer waard. 

 

Worden mijn klanten betaald om een review achter te laten?
Nee mijn klanten worden niet betaald om een review achter te laten, ik verzoek ze wel om een positieve review achter te laten maar dit is niet verplicht.

 

Wijzigingen
Mijn bedrijf is dynamisch en mijn bedrijfsvoering kan daardoor op ieder moment worden aangepast. Dit geldt ook voor mijn reviewbeleid. Deze versie is van 6-12-2023 en als er wijzigingen zijn in de manier waarop ik reviews verzamelplaats of bewerk, dan zet ik hiervan steeds de nieuwste versie op de website bij de relevante pagina’s.