Relax Support voor Paarden

In te zetten bij stress en spanning bij je paard 

Relax Support voor paarden bevat magnesium en L-tryptofaan. Dit ondersteunt je paard bij spanning. 

L-tryptofaan en magnesium geven rust op natuurlijke wijze en zijn belangrijke voor de werking van zenuwen en spieren.

Relax Support voor Paarden
Relax Support voor Paarden samenstelling

Waar is de Relax Support voor Paarden geschikt voor?

De Relax Support voor paarden is geschikt om in te zetten bij:

 • Spanning tijdens het rijden
 • Spanning tijdens transport
 • Spanning bij verandering van leefomgeving
 • Spanning bij jonge paarden
 • Spanning bij bezoek aan andere locaties (bijvoorbeeld bij wedstrijden)

  Hoeveel Relax Support moet ik mijn paard voeren?

  Relax Support voor paarden kan gemakkelijk over het dagelijkse voer heen worden gevoerd, aangezien het in poedervorm is. De hoeveelheid die je moet voeren is afhankelijk van het gewicht van je paard. 

  Paard tot 450 kg – 20 gram per dag.
  Paard vanaf 450 kg – 40 gram per dag.

  Hoe lang moet ik Relax Support aan mijn paard voeren? 

  Voor het meest optimale resultaat is het verstandig om de Relax Support gedurende een wat langere periode aan je paard te voeren. Denk aan enkele weken en niet alleen rondom de stressvolle situatie zelf. Het paard heeft tijd nodig om de stoffen op te kunnen nemen. Reageert je paard er goed op dan mag je het blijven voeren. 

  Relax Support heeft een rustgevend effect op je paard.

  Bestel Relax Support voor Paarden!

  Met de Relax Support voor Paarden kun je je paard ondersteunen bij spanning. Het bevat L-tryptofaan en magnesium. De Relax Support is gemakkelijk te voeren doordat het in poedervorm is. Het product is lang houdbaar.

  Voor 1 kg Relax Support voor Paarden betaal je €57,- (Incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen €7,95 per bestelling (gratis bij bestellingen >100 euro).

  Iris van Gulik

  Iris van Gulik

  Paardendierenarts

  Ik werk al ruim 15 jaar als paardendierenarts. In mijn werk zie ik veel paarden en geef ik veel voedingsadviezen. Ik ben gestart met mijn supplementenlijn omdat ik zag dat paardeneigenaren door de bomen het bos niet meer zagen. Veel producten hebben de verkeerde samenstelling of de adviezen op de verpakking kloppen niet. Ik verkoop alleen producten waar ik volledig achter sta en waar ik al veel klanten mee geholpen heb.

  Veel gestelde vragen:

  Wat is de samenstelling van de Relax Support?


  L-tryptofaan​ 
  Vitamine E ​
  Vitamine B12​
  Magnesiumoxide
  Dextrose

   

  Hoelang doe ik met een verpakking?

  De inhoud van de verpakking bevat 1 kg Relax Support. Voer je 40 gram per dag dan kun je dus bijna een maand met een verpakking. Voer je 20 gram dan kun je 50 dagen met een verpakking voeren. 

  Wanneer ontvang ik de Relax Support als ik het bestel?

  Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden en hoogstwaarschijnlijk de volgende dag in huis. Bestel je in het weekend dan wordt je bestelling op maandag verzonden.

  Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten zijn 7,95 per bestelling. Bestel je voor meer dan 100 euro dan zijn de verzendkosten GRATIS (in Nederland)

  Voor België of andere landen kun je kijken op de verkooppagina. Slim om je stalgenoten te vragen of die ook iets nodig hebben en de verzendkosten te delen.

  Hoe lang is de Relax Support houdbaar?

  Wil je meerdere verpakkingen bestellen en vraag je je af hoe lang de Relax Support houdbaar zijn? Geen probleem de Relax Support is tot ….. houdbaar.

  Bestel Relax Support voor Paarden!

  Met de Relax Support voor Paarden kun je je paard ondersteunen bij stress. De Relax Support is gemakkelijk te voeren doordat het in poedervorm is. Het product is lang houdbaar.

  Voor 1 kg Relax Support voor Paarden betaal je €57,- (Incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen €7,95 per bestelling. Bestel je >100 euro dan zijn de verzendkosten GRATIS.