Probiotica voor paarden

Ondersteun de darmflora van je paard!

Probiotica ondersteunt de darmflora van je paard. Een gezonde darmflora kan het verschil maken als je paard last heeft van mestwater of onrustige darmen!

Het voeren van probiotica kan veel betekenen voor je paard! De probiotica bevat de juiste levende gisten (Yea Sacc), die ondersteuning bieden aan de darmflora van je paard. Ik ben erg blij dat ik mijn eigen merk probiotica kan aanbieden, dit zodat ik zeker weet dat er de juiste levende gisten in zitten! Ik zet probiotica vaak in bij paarden ter ondersteuning aan het verteringsstelsel. 

Probiotica paard
Probiotica paard
Mestwateren paard

Waar is probiotica voor geschikt?

Het is belangrijk om te weten dat probiotica bijdraagt aan een gezonde darmflora en weerstand. Probiotica is geschikt voor:

  • Ondersteuning aan het verteringsstelsel bij mestwateren en onrustige darmen
  • Paarden die langdurig op de antibiotica staan
  • Ter ondersteuning bij paarden die snel stress ervaren, bijvoorbeeld tijdens transport 
  • Drachtige en lacterende merries
  • Geschikt voor veulens tijdens het afspenen

Hoeveel probiotica moet ik mijn paard voeren?

Mijn eigen merk probiotica is sterk geconcentreerd. Hierdoor hoef je maar 10 gram per dag aan een paard te voeren. Je hebt dus met 1 verpakking van 1 kg, voldoende voor ongeveer 3 maanden.

Hoe voer je probiotica aan je paard?

Het voeren van probiotica is zeer gemakkelijk, dit komt mede doordat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt. Probiotica kan gewoon over het voer gestrooid worden. Sommige paarden moeten er eventjes aan wennen, maar vaak is dit maar van korte duur. De geur is niet heel sterk en het is ook prima te mengen met bijvoorbeeld slobber.

Een paard met mestwateren heeft baat bij het optimaliseren van de darmflora

Bestel probiotica met de juiste levende gist!

Ik heb mijn eigen merk probiotica op de markt gebracht, zodat ik zeker weet dat er de juiste levende gisten (Yea Sacc) in zitten. Als paardendierenarts zie ik veel paarden die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken voor hun verteringsstelsel. Ik adviseer vaak naast aanpassing van het dieet om dan probiotica bij te voeren. Doordat het product sterk geconcentreerd is hoef je maar 10 gram per dag te voeren aan een paard. De probiotica is lang houdbaar en 1 verpakking van 1 kg, is voldoende voor 3 maanden.

Voor 1 kg probiotica betaal je 57,- euro (incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen 7,95 per bestelling. KLIK HIER

Probiotica paard

Ik ben Iris van Gulik

Ik ben Iris van Gulik

Paardendierenarts en auteur

Ik werk al ruim 15 jaar als paardendierenarts. In mijn werk zie ik veel paarden en geef ik veel voedingsadviezen. Hierbij heb ik gemerkt dat een gezonde darmflora ontzettend belangrijk is. Probiotica kan hierbij helpen, dit ondersteund namelijk een gezonde darmflora. 

Dit product kan het verschil gaan maken!

Ik deel graag onderstaande reviews met je zodat je kan lezen wat deze paardeneigenaar van de probiotica vindt.

De mest is veel beter dan dat het ooit is geweest!

Mijn paard had al een hele tijd last van dunne mest en hele vieze benen/billen en staart. Zo vies dat ik elke dag zijn staart en billen moest wassen. Na contact te hebben gehad met Iris, heeft Iris mij de probiotica geadviseerd.

Hij eet het gelukkig gemakkelijk op. De dunne mest is niet 100% over, maar hij heeft in ieder geval geen vieze benen, billen en staart meer! Ik heb zijn staart al een maand niet gewassen en hij is nog steeds schoon! 🙂

De mest is veel beter dan dat het ooit is geweest, af en toe is die nog iets dun.
Ik ben zeer tevreden over de probiotica!

Demi

Paardeneigenaar

Probiotica paard

Veel gestelde vragen:

Wat is de samenstelling van de probiotica?

Ingrediënten: Maïs, biergist, calciumcarbonaat.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 12,7%, ruw vet 2,8%, ruwe as 6,1%, ruwe celstof 1,44%, calcium 1,5%, fosfor 0,4%, magnesium 0,1%, natrium 0,04%.

Toevoegingsmiddelen (per kg): Saccharomyces cerevisiae 4a1704 (CBS 493.94) 5 × 10¹° CFU.

Hoelang doe ik met een verpakking?

De inhoud van een verpakking probiotica is 1kg, je voert 10 gram probiotica op een dag dus met een verpakking doe je 100 dagen.

Wanneer ontvang ik de probiotica als ik hem bestel?

Ik ben paardendierenarts, dus vooral druk met het beter maken van paarden. Daarom kan ik niet beloven dat je binnen een dag de bestelling al binnen hebt. Ik streef er naar om binnen een week de probiotica naar je te verzenden. 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn binnen NL 7,95 euro per bestelling. Voor België of andere landen kun je kijken op de verkooppagina.

Hoe lang is de probiotica houdbaar?

Wil je meerdere verpakkingen bestellen en vraag je je af hoe lang de probiotica houdbaar is? Geen probleem de probiotica is tot 02-2024 houdbaar.