Probiotica voor paarden

Verbeter de darmflora van je paard

Probiotica kan het verschil maken als je paard last heeft van mestwater of onrustige darmen!

Het voeren van probiotica kan veel betekenen voor je paard! De probiotica bevat de juiste levende gisten (Yea Sacc), die bijdragen aan de verbetering van de darmflora van je paard. Ik ben erg blij dat ik mijn eigen merk probiotica heb mogen ontwikkelen, dit zodat ik zeker weet dat er de juiste levende gisten in zitten! Ik zet de probiotica naast voedingsadvies vaak in bij paarden met verteringsproblemen.

Probiotica paard
Probiotica paard
Mestwateren paard

Waar is probiotica voor geschikt?

Het is belangrijk om te weten dat probiotica bijdraagt aan een gezonde darmflora en weerstand. Probiotica is geschikt voor:

  • Paarden met problemen aan het verteringsstelsel, zoals mestwateren en onrustige darmen
  • Paarden die langdurig op de antibiotica staan
  • Paarden die snel last hebben van stress, bijvoorbeeld tijdens transport
  • Drachtige en lacterende merries, door de probiotica wordt de melk rijker aan anti- en voedingsstoffen.
  • Geschikt voor veulens tijdens het afspenen, het voorkomt mogelijke maagzweren en diarree.

Hoeveel probiotica moet ik mijn paard voeren?

Mijn eigen merk probiotica is sterk geconcentreerd. Hierdoor hoef je maar 10 gram per dag aan een paard te voeren. Je hebt dus met 1 verpakking van 1 kg, voldoende voor ongeveer 3 maanden.

Hoe voer je probiotica aan je paard?

Het voeren van probiotica is zeer gemakkelijk, dit komt mede doordat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt. Probiotica kan gewoon over het voer gestrooid worden. Sommige paarden moeten er eventjes aan wennen, maar vaak is dit maar van korte duur. De geur is niet heel sterk en het is ook prima te mengen met bijvoorbeeld slobber.

Probiotica is onder andere geschikt voor paarden met mestwateren

Bestel probiotica met de juiste levende gist!

Ik heb mijn eigen merk probiotica ontwikkeld, zodat ik zeker weet dat er de juiste levende gisten (Yea Sacc) in zitten.
Als paardendierenarts zie ik veel paarden die problemen hebben aan het verteringsstelsel. Ik adviseer vaak naast aanpassing van het dieet om dan probiotica bij te voeren, om de darmflora weer in balans te brengen. Doordat het product sterk geconcenteerd is hoef je maar 10 gram per dag te voeren aan een paard. De probiotica is lang houdbaar en 1 verpakking van 1 kg, is voldoende voor 3 maanden.

Voor 1 kg probiotica betaal je 57,- euro (incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen 7,95 per bestelling. KLIK HIER

Probiotica paard

Ik ben Iris van Gulik

Ik ben Iris van Gulik

Paardendierenarts en auteur

Ik werk al ruim 15 jaar als paardendierenarts. In mijn werk zie ik veel maag- darmproblemen en geef ik veel voedingsadviezen. Probiotica kan bijdragen aan een gezonde darmflora bij je paard. Hierdoor kunnen veel problemen met de vertering, zoals mestwateren ondersteund worden. 

Dit product kan het verschil gaan maken!

Ik deel graag dit review met je zodat je kan lezen wat deze paardeneigenaar van de probiotica vindt.

De mest is veel beter dan dat het ooit is geweest!

Mijn paard had al een hele tijd last van dunne mest en hele vieze benen/billen en staart. Zo vies dat ik elke dag zijn staart en billen moest wassen. Na contact te hebben gehad met Iris, heeft Iris mij de probiotica geadviseerd.

Hij eet het gelukkig gemakkelijk op. De dunne mest is niet 100% over, maar hij heeft in ieder geval geen vieze benen, billen en staart meer! Ik heb zijn staart al een maand niet gewassen en hij is nog steeds schoon! 🙂

De mest is veel beter dan dat het ooit is geweest, af en toe is die nog iets dun.
Ik ben zeer tevreden over de probiotica!

Demi

Paardeneigenaar

Probiotica paard

Veel gestelde vragen:

Wanneer ontvang ik de probiotica als ik hem bestel?

Ik ben paardendierenarts, dus vooral druk met het beter maken van paarden. Daarom kan ik niet beloven dat je binnen een dag de bestelling al binnen hebt. Ik streef er naar om binnen een week de probiotica naar je te verzenden. 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn binnen NL 7,95 euro per bestelling. Voor België of andere landen kun je kijken op de verkooppagina.

Hoe lang is de probiotica houdbaar?

Wil je meerdere verpakkingen bestellen en vraag je je af hoe lang de probiotica houdbaar is? Geen probleem de probiotica is tot 07/2023 houdbaar.