Koliek OP TIJD herkennen vergroot de overlevingskans!

Nu GRATIS te volgen

Door het kijken van deze masterclass weet je precies:

Op welke signalen je moet letten

Wanneer je de dierenarts moet bellen

Welke milde signalen je paard geeft als hij koliek heeft zodat je op tijd in kunt grijpen!

Merrie met veulen koliek
Paardendierenarts Iris Van Gulik geeft deze waardevolle Masterclass

Paardendierenarts Iris Van Gulik geeft deze waardevolle Masterclass

Iris werkt al 16 jaar als paardendierenarts en heeft in die tijd duizenden paarden met koliek gezien.

Natuurlijk herken jij het als je paard rolt, zweet en schraapt als hij koliek heeft en weet je ook dat je dan de dierenarts moet bellen. Maar wist je dat paarden vaak eerst subtiele signalen laten zien die niet herkend worden!

Iris vind het daar om belangrijk dat jij ook de subtielere signalen herkent en hierdoor OP TIJD kan handelen. Hoe eerder je koliek herkent hoe meer kans je hebt dat je paard het overleeft.

5 tot 10% van de paarden met koliek overlijdt, dit percentage wil Iris graag verminderen. Laten we dit samen doen!

Reviews

Meer dan 3000 paardeneigenaren hebben de Masterclass al gevolgd

Ik had het niet verwacht, maar sinds het volgen van de Masterclass kijk ik echt anders naar paarden.

Een stalgenoot stuurt net een foto op de appgroep dat haar paard weer in volle ontspanning staat nadat hij vanochtend koliek had. Maar als ik naar de foto kijk zie ik allemaal “subtiele” kolieksignalen die jij hebt laten zien in de Masterclass. 

Super bedankt, hier ga ik mijn hele leven profijt van hebben!

Sylvia

Paardeneigenaar

Ik heb je masterclass herken koliek optijd gevolgd. Dit was ook net optijd, want … Mijn paard kreeg een week later koliek en ik herkende van alles uit de masterclass en kon mijn dierenarts heel goed vertellen wat ik zag en welk gedrag ze vertoonde. Ze had een flinke verstopping te pakken helaas. Alles is goed gekomen overigens. Maar er was zeker spoed bij. Slecht voor de portemonnee, op vrijdagavond na 18.00 uur 🤣 Maar ik ben nog nooit zo blij geweest dat ik goed opgelet heb tijdens de masterclass. Kortom, heel erg bedankt!!

Lindsay

Paardeneigenaar

Wow wat een fijne Masterclass met veel duidelijke video’s. Ik heb echt het gevoel dat ik mijn paard nu veel beter kan “lezen”!
In iets meer dan een uur legt Iris precies uit hoe je subtiele kolieksignalen kan herkennen. Super belangrijk want hoe eerder je koliek herkent hoe meer kans je hebt dat je paard het overleeft!
Elke paardeneigenaar zou deze Masterclass moeten volgen, ook degene die denkt dat hij koliek altijd herkent. Iris laat echt andere signalen zien in de Masterclass dan je in eerste instantie zou denken bij koliek!
Renee

Paardeneigenaar

Wil jij dit ook graag? Meld je dan NU aan voor de online Masterclass op een datum dat je kunt!