Maagzweren bij je paard voorkomen en genezen

Bespaar je paard veel pijn en ellende!

Weet jij hoe je maagzweren kunt voorkomen bij je paard?

 

Als eigenaar kun je veel dingen optimaliseren om de kans op maagzweren bij je paard zo klein mogelijk te maken.

Er is de laatste jaren heel veel extra onderzoek gedaan naar maagzweren. We weten nu dat maagzweren in het klierrijke deel een hele andere oorzaak kent dan maagzweren in het klierarme deel. Het zijn dus twee verschillende ziektebeelden.

Doordat het twee verschillende ziektes zijn moet je ook andere managementsaanpassingen doen als je paard een van beide heeft.

Het voorkomen van de maagzweren kent ook duidelijke verschillen tussen beide ziektebeelden. Het is dus erg belangrijk om hier meer over te weten, zodat je je paard veel pijn kunt besparen.

 

Maagzweer paard

Herken jij de klachten van maagzweren bij je paard?

 

Maagzweren is een veel voorkomend probleem bij paarden, en de klachten worden vaak niet herkend. Dit komt doordat een paard met maagzweren vaak vage klachten vertoond. Maagzweren komen op alle leeftijden voor, maar wist jij dat 50% van alle paarden er last van heeft?!

Iris van Gulik

Bespaar je paard veel pijn en ellende!

Omdat ik als paardendierenarts vaak paarden zie die last hebben van maagzweren, heb ik een online cursus Maagzweren Voorkomen en Genezen gemaakt. Hierdoor leer jij als paardeneigenaar het verschil tussen de twee ziektebeelden, je leert maagzweren sneller herkennen, je weet precies hoe je het management aan kunt passen en hoe je maagzweren kunt voorkomen. Een must voor elke paardeneigenaar.

Waar je naar op zoek bent is praktische informatie over:

Welke types maagzweren zijn er?

Hoe herken je de verschillen tussen deze twee types?

Welke klachten vertoond een paard met maagzweren?

Wat moet je doen als je paard maagzweren heeft?

Hoe voorkom je maagzweren?

Aarsmade paard

Wat levert de cursus jou op?

Kennis over maagzweren voorkomen en genezen!

Je weet hoe je de kans op maagzweren kunt verlagen!

Je herkent klachten van maagzweren op tijd.

Maagzweren paarden

Voor wie is de cursus?

Voor iedere paardeneigenaar die zijn paard graag gezond houdt

Voor iedereen die maagzweren wil voorkomen

Paardeneigenaren die problemen hebben met maagzweren bij hun paard

 Niet goed? Geld terug!

Ik wil graag dat mijn klanten tevreden zijn!
Daarom bied ik mijn cursus aan met 100% garantie!

Ben je niet tevreden over de cursus, stuur mij dan binnen 14 dagen een berichtje. Dan krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Garantie

Wil je vandaag nog beginnen met de

Maagzweren Voorkomen en Genezen cursus?

Alle kennis gebundeld in een korte online cursus!

Ik ben Iris van Gulik

Ik ben Iris van Gulik

Paardendierenarts en auteur

Ik werk al ruim vijftien jaar als paardendierenarts. Het voorkomen van problemen bij je paard, dat is mijn doel! Ik zie tijdens mijn werk veel paarden met maagzweren. Graag help ik jou om maagzweren bij je paard te voorkomen of te genezen mocht hij al maagzweren hebben. Ik heb deze korte cursus gemaakt zodat ik nog meer paardeneigenaren en daarmee paarden kan helpen met mijn kennis.

 

Wat krijg je?

 

De korte cursus bestaat uit 4 modules die je in een handige online leeromgeving kan voltooien. Je ontvangt je eigen inloggegevens en kan waar en wanneer je maar wilt de lessen volgen.

De modules zijn opgebouwd met presentaties, teksten, afbeeldingen en video’s. In de modules staat alle informatie die je als paardeneigenaar moet weten over maagzweren, en hoe je deze kunt voorkomen maar ook genezen! Door gebruik te maken van de handige checklists kun je precies zien wat je nog aan kunt passen. 

In de video’s wordt er duidelijk uitleg gegeven met voorbeelden. Deze cursus helpt jou om direct praktische aanpassingen te doen, zodat de kans op maagzweren bij je paard zo klein mogelijk wordt. 

Wat kost de Maagzweren Voorkomen en Genezen cursus?

 

Als paardendierenarts zie ik veel paarden die last hebben van maagzweren. Helaas worden maagzweren vaak niet of nauwelijks herkend door de paardeneigenaar. Hier wil ik verandering in brengen! Met behulp van mijn online cursus Maagzweren Voorkomen en Genezen hoop ik dat ik je tips en adviezen kan geven om aanpassingen te doen die er voor zorgen dat je paard minder kans heeft om maagzweren te krijgen. Graag wil ik mijn kennis overdragen aan jou en zo je paard helpen! Daarom kost de Maagzweren Voorkomen en Genezen Cursus nu maar 29 euro in plaats van 49 euro.

Over deze lage prijs hoef je vast niet lang na te denken. Jij wil toch ook het beste voor je paard? Klik hieronder op de knop en koop de cursus direct. Je kunt meteen starten!

Maagzweren scopie bij paarden
Maagscopie paard

Deze cursus heeft het verschil gemaakt!

Ik deel graag dit review met je zodat je kan lezen wat deze paardeneigenaar van de cursus vond.

Deze cursus heeft het verschil gemaakt!

Nadat ik de online cursus Maagzweren Voorkomen en Genezen heb gevolgd, ben ik anders naar mijn pony gaan kijken. Hierdoor kwam ik erachter dat mijn pony veel symptomen van maagzweren vertoonde. Met een gerichte vraag ben ik naar mijn dierenarts gegaan, waardoor zij diagnostisch onderzoek heeft uitgevoerd.

Na onderzoek waren mijn vermoedens bevestigd, en had mijn pony maagzweren. Door de adviezen in de cursus wist ik precies wat ik aan moest passen in het management om de kans op genezing te vergroten. Gelukkig waren we er op tijd bij, waardoor ze na behandeling weer volledig genezen is! 

Ik kan dus zeggen dat deze cursus zeker het verschil heeft gemaakt! Ik heb veel geleerd, en daarnaast was de cursus door handige checklists en video’s ook erg leuk om te volgen! Zeker een aanrader!

Lin

Paardeneigenaar

Iris Paardendierenarts
Maagzweren paard

Veelgestelde vragen: 

Hoe lang duurt de Maagzweren Voorkomen en Genezen cursus?

De cursus bestaat uit 4 modules en duurt ongeveer ruim een uur. Je kan de cursus op je eigen tempo en tijd volgen. Hij bestaat uit korte stukjes dus is ook makkelijk in delen te volgen.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit verschillende lesmaterialen. Denk hierbij aan video’s, presentaties en teksten alles om je een zo compleet mogelijk cursus aan te bieden die erg afwisselend is.

Hoe lang behoud ik toegang?

Je behoudt een jaar lang toegang tot de cursus en kunt de cursus in die tijd meerdere keren bekijken.

Ik heb al jaren paarden, is de cursus ook geschikt voor mij?

Jazeker is de cursus geschikt voor jou! Je bent nooit uitgeleerd en ik weet zeker dat ik je nieuwe dingen kan leren.

Ik heb weinig tijd, kan ik toch deelnemen?

Jazeker! Het voordeel van een online cursus is dat je de tijd die je eraan besteed zelf in kan delen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de cursus in 1,5 uur af te ronden, maar je kunt er ook enkele weken over doen.

Ik heb de Voorkom Koliek bij je Paard cursus al aangeschaft, is de Maagzweren Voorkomen en Genezen cursus een extra toevoeging?

Indien je al in bezit bent van de Voorkom Koliek bij je Paard cursus dan heb je de Maagzweren Voorkomen en Genezen cursus al in je bezit, deze cursus is een onderdeel van de Voorkom Koliek bij je Paard cursus.

Copyright 2021-2022 © Iris van Gulik