Lijnzaadolie voor Paarden

Ondersteun je paard met 100% koudgeperste lijnzaadolie

Lijnzaadolie wordt gemaakt uit lijnzaad, het is een plantaardige bron van Omega 3 vetzuren. Deze vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en het ondersteunen van het immuunsysteem bij paarden. 

Deze lijnzaadolie bevat grote hoeveelheden Omega 3 en 6 vetzuren. Dit zijn vetzuren die je paard niet zelf kan aanmaken, het is daarom van belang je paard extra te voorzien.

Lijnzaadolie voor Paarden
Lijnzaadolie voor Paarden

Waar is Lijnzaadolie voor Paarden geschikt voor?

 

 • Ondersteuning van het verteringsstelsel. 
 • Ondersteuning van de huid en de vacht van je paard. 
 • Ondersteunen van de weerstand.

  Hoeveel Lijnzaadolie moet ik mijn paard voeren?

  Mijn eigen merk lijnzaadolie is een 100% koudgeperst lijnzaad, hierdoor zijn de natuurlijk aanwezige stoffen intact gebleven. Lijnzaadolie bevat essentiële omega-3 vetzuren. Een hoeveelheid van 30 milliliter is genoeg als dagelijkse hoeveelheid voor je paard. Je hebt dus met 1 verpakking van 1 L, voldoende voor ongeveer 1 maand.

  Hoe voer je Lijnzaadolie aan je paard?

  Het voeren van lijnzaadolie is zeer gemakkelijk, dit komt mede doordat paarden het vaak lekker vinden smaken. Lijnzaadolie kan gewoon over het voer verdeeld worden en het is ook prima te mengen met bijvoorbeeld slobber.

  Lijnzaadolie is een bron van Omega 3 vetzuren

  Bestel 100% koudgeperste lijnzaadolie!

  Ik heb mijn eigen merk lijnzaadolie op de markt gebracht, zodat ik zeker weet dat het 100% koudgeperst is.

  Als paardendierenarts schrijf ik regelmatig lijnzaadolie voor en ik ben blij dat ik dit product nu onder mijn eigen merk aan kan bieden.

  Het product is kwalitatief 100% koudgeperst lijnzaad en je paard heeft genoeg aan 30 ml per dag. Een verpakking van 1 L is genoeg voor 1 maand.

  Voor 1 L lijnzaadolie betaal je € 11,- (incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen €7,95 per bestelling. KLIK HIER

  Lijnzaadolie voor Paarden
  Iris van Gulik

  Iris van Gulik

  Paardendierenarts

  Ik werk al ruim 15 jaar als paardendierenarts. In mijn werk zie ik veel paarden en geef ik veel voedingsadviezen. Ik ben gestart met mijn supplementenlijn omdat ik zag dat paardeneigenaren door de bomen het bos niet meer zagen. Veel producten hebben de verkeerde samenstelling of de adviezen op de verpakking kloppen niet. Ik verkoop alleen producten waar ik volledig achter sta en waar ik al veel klanten mee geholpen heb.

  De ervaring van andere paardeneigenaren:

  Veel gestelde vragen:

  Wat is de samenstelling van de lijnzaadolie?

  Ingrediënten: Lijnzaadolie

  Analytische bestanddelen: Ruw vet 99,0%, Omega 3 54,3%, ruw eiwit 0,1%, ruwe celstof 0,1%, ruwe as 0,1%, natrium 0,0%.

  Hoelang doe ik met een verpakking?

  De inhoud van een verpakking lijnzaadolie is  1L, je voert gemiddeld 30 milliliter lijnzaadolie per dag aan een paard dus met een verpakking doe je 33 dagen.

  Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten zijn 7,95 per bestelling. Bestel je voor meer dan 100 euro dan zijn de verzendkosten GRATIS (in Nederland).

  Voor België of andere landen kun je kijken op de verkooppagina.

  Hoelang is de levertijd?

  Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden en hoogstwaarschijnlijk de volgende dag in huis. Bestel je in het weekend dan wordt je bestelling op maandag verzonden.

  Hoelang is de lijnzaadolie houdbaar?

  Wil je meerdere verpakkingen bestellen en vraag je je af hoe lang de lijnzaadolie houdbaar is? Geen probleem de lijnzaadolie is tot 07-2026 houdbaar.

  Bestel 100% koudgeperste lijnzaadolie!

  Ik heb mijn eigen merk lijnzaadolie op de markt gebracht, zodat ik zeker weet dat er de juiste antioxidanten in zitten. Als paardendierenarts schrijf ik regelmatig lijnzaadolie voor en ik ben blij dat ik dit product nu onder mijn eigen merk aan kan bieden.

  Het product is kwalitatief 100% koudgeperst lijnzaad en je paard heeft genoeg aan 30 ml per dag. Een verpakking van 1 L is genoeg voor 1 maand.

  Voor 1 L lijnzaadolie betaal je € 11,- (incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen € 7,95 per bestelling. KLIK HIER

  Lijnzaadolie voor Paarden