Elektrolyten voor paarden

Bevorder een goed herstel van je paard!

Elektrolyten zijn van belang voor de vochthuishouding van je paard en spelen een belangrijke rol bij het herstel van het lichaam door een effectieve vochtopname en het vasthouden van vocht.

Vooral tijdens de warme zomermaanden kan een paard tekorten oplopen. 

 

Het voeren van elektrolyten kan veel betekenen voor je paard! De elektrolyten bevatten de juiste zouten, zink en vitamine B2, die ondersteuning bieden aan de vochthuishouding en het herstel van het lichaam van je paard.

Ik ben erg blij dat ik mijn eigen merk elektrolyten kan aanbieden! Ik zet elektrolyten vaak in bij paarden ter ondersteuning van de vochtbalans bij veel zweten door (zware) inspanning, transport en warmte.

Waar zijn Elektrolyten voor Paarden geschikt voor?

Het is belangrijk om te weten dat elektrolyten bijdragen aan een gezonde vochthuishouding en een goed spierherstel.

Elektrolyten voor Paarden zijn geschikt voor:

 • Ondersteuning aan het behoud van de vochtbalans.
 • Ondersteuning van het herstel van je paard.
 • Paarden die veel gezweet hebben door bijvoorbeeld warm weer, stress of een zware training.
 • Ter ondersteuning bij paarden die zweten tijdens transport.

  Hoeveel elektrolyten moet ik mijn paard voeren?

  Elektrolyten voor Paarden is in poedervorm, zodat je het makkelijk op kan lossen in water. Daarnaast kun je het ook door de slobber voeren. De hoeveelheid is afhankelijk van hoeveel je paard zweet en de rest van het rantsoen. Maximaal 100 gram per dag.

  Hoe voer je elektrolyten aan je paard?

  Toe te dienen in de periode rondom zwaar zweten door training, transport of warm weer. Het poeder is gemakkelijk op te lossen in water of door slobber te geven. Maximaal 100 gram per dag. Er moet altijd water beschikbaar zijn. Houdt toezicht op voldoende waterinname na toediening. Aanbevolen wordt om vóór gebruik, vóór verlenging van de gebruiksduur of bij onvoldoende waterinname, het advies van een dierenarts te raadplegen.

  Draagt bij tot een snel herstel van de vochtbalans bij (zware) inspanning.

  Bestel elektrolyten voor Paarden!

   

  Ik heb mijn eigen merk elektrolyten op de markt gebracht, zodat ik zeker weet dat er de juiste hoeveelheid zouten en mineralen in zit. Als paardendierenarts zie ik veel paarden die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken voor hun vochtbalans. De elektrolyten zijn lang houdbaar en 1 verpakking van 2,5  kg, is voldoende voor zeker 1,5 maand als je 50 gram per dag geeft.

  Voor 2,5 kg Elektrolyten voor Paarden betaal je €35,- (incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen €7,95 per bestelling. KLIK HIER

  Elektrolyten voor Paarden
  Iris van Gulik

  Iris van Gulik

  Paardendierenarts

  Ik werk al ruim 15 jaar als paardendierenarts. In mijn werk zie ik veel paarden en geef ik veel voedingsadviezen. Ik ben gestart met mijn supplementenlijn omdat ik zag dat paardeneigenaren door de bomen het bos niet meer zagen. Veel producten hebben de verkeerde samenstelling of de adviezen op de verpakking kloppen niet. Ik verkoop alleen producten waar ik volledig achter sta en waar ik al veel klanten mee geholpen heb.

  Veel gestelde vragen:

  Wat is de samenstelling van de elektrolyten?

  Ingrediënten: Dextrose, natriumchloride, kaliumchloride, natriumbicarbonaat en magnesiumoxide.

  Analytische bestanddelen: Ruwe as 36,9%, ruw eiwit 0,1%, ruw vet 0,1%, ruwe celstof 0,1%, chloride 18,5%, natrium 12,0%, kalium 3,0%, magnesium 1,1%, , calcium 0,4%.

  Toevoegingsmiddelen (per kg): Zink (oxide) 750 mg, vitamine B2 200 mg, calciumlactaat 26.000 mg en vanillearoma 2.500 mg. 

  Hoelang doe ik met een verpakking?

  De inhoud van een verpakking elektrolyten is 2,5 kg, je voert gemiddeld 50 gram elektrolyten per dag aan een paard dus met een verpakking doe je 50 dagen.

  Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten zijn 7,95 per bestelling. Bestel je voor meer dan 100 euro dan zijn de verzendkosten GRATIS (in Nederland).

  Voor België of andere landen kun je kijken op de verkooppagina. 

  Hoelang is de levertijd?

  Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden en hoogstwaarschijnlijk de volgende dag in huis. Bestel je in het weekend dan wordt je bestelling op maandag verzonden.

  Hoelang zijn de elektrolyten houdbaar?

  Wil je meerdere verpakkingen bestellen en vraag je je af hoe lang de elektrolyten houdbaar zijn? Geen probleem de elektrolyten zijn tot 06-2025 houdbaar.

  Bestel elektrolyten voor Paarden!

   

  Ik heb mijn eigen merk elektrolyten op de markt gebracht, zodat ik zeker weet dat er de juiste hoeveelheid zouten en mineralen in zit. Als paardendierenarts zie ik veel paarden die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken voor hun vochtbalans. De elektrolyten zijn lang houdbaar en 1 verpakking van 2,5  kg, is voldoende voor zeker 1,5 maand als je 50 gram per dag geeft.

  Voor 2,5 kg Elektrolyten voor Paarden betaal je €35,- (incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen €7,95 per bestelling (GRATIS bij meer dan 100 euro). KLIK HIER

  Elektrolyten voor Paarden