Bonpard Resistance

Pakt problemen van binnenuit aan!

Bonpard Resistance optimaliseert de weerstand van je paard!

Jij wilt toch ook dat jouw paard of pony een goede weerstand heeft! Met Bonpard Resistance wordt de weerstand verhoogd, en daarmee worden problemen van binnenuit aangepakt! Ik adviseer Bonpard Resistance aan bij paarden die net ziek geweest zijn, mok of huidproblemen hebben of als ze bijvoorbeeld last hebben van een wormbesmetting. Eigenlijk bij alle paarden waarvan ik denk die kan wel een duwtje in de rug gebruiken. Doordat de weerstand van je paard verhoogd wordt, zal die ook minder snel ziek worden. En dat wil toch elke paardeneigenaar? Voorkomen is beter, dan genezen!

Bonpard Resistance Supplement
Bonpard Resistance Supplement
Bonpard Resistance Supplement

Waar is Bonpard Resistance geschikt voor?

Het is belangrijk om te weten dat Bonpard Resistance bijdraagt aan een goede weerstand.
Bonpard Resistance is geschikt voor:

  • Paarden met verlaagde weerstand door bijvoorbeeld ziekte of wormbesmetting
  • Paarden met huidproblemen
  • Paarden die snel last hebben van mok

Hoeveel Bonpard Resistance moet ik mijn paard voeren?

Van Bonpard Resistance hoef je een pony maar 50 gram per dag te voeren en een paard 100 gram per dag. Een emmer Bonpard Resistance bevat 3 kilo, dit is dus genoeg voor een maand voor een volwassen paard. Ik adviseer meestal om een emmer te voeren om de weerstand te optimaliseren. 

Hoe voer je Bonpard Resistance aan je paard?

Het is erg belangrijk om in het begin de Bonpard Resistance in hele kleine hoeveelheden (theelepel) te introduceren in het huidige voer van je paard. Paarden moeten namelijk vaak wennen aan de smaak van de omega-3 vetzuren. Bouw daarna de hoeveelheid langzaam op naar de gewenste hoeveelheid.

Bonpard Resistance verhoogd de weerstand van je paard!

Bestel Bonpard Resistance en pak problemen direct aan! 

Als paardendierenarts pak ik graag problemen van binnenuit aan! Door je paard Bonpard Resistance bij te voeren, verhoog je de weerstand van je paard. Bonpard Resistance bevat essentiele vetzuren, 1,3/1,6 – betaglucanen en specifieke voedingstoffen om de weerstand te ondersteunen. Voorkomen is beter dan genezen, daarom raad ik dit product bij mijn patiënten vaak aan!

1 verpakking van 3 kg, is voldoende voor 1 maand bij een volwassen paard.

Voor 3 kg Bonpard Resistance betaal je 73,50 euro (incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen 7,95 per bestelling. KLIK HIER

Bonpard Resistance Supplement

Ik ben Iris van Gulik

Ik ben Iris van Gulik

Paardendierenarts en auteur

Ik werk al ruim 15 jaar als paardendierenarts. In mijn werk behandel ik vele paarden, maar om een paard optimaal te behandelen pak ik het probleem ook graag van binnenuit aan. Ik adviseer mijn klanten dan ook regelmatig om Bonpard Resistance bij te voeren. Hierdoor wordt de weerstand van je paard optimaal ondersteund!

Dit product kan het verschil gaan maken!

Ik deel graag dit review met je zodat je kan lezen wat deze paardeneigenaar van de Bonpard Resistance vindt.

De Bonpard Resistance gaf het steuntje in de rug! 

Helaas is mijn paard gedurende een lange tijd erg aan het kwakkelen geweest met de gezondheid. Hij heeft helaas verschillende gezondheidsproblemen achter elkaar gekregen… mok, longontsteking, vermagering en wormen. Mijn dierenarts en ik wisten niet meer wat goed voor hem was. 

Nadat ik bij Iris een telefonisch consult had gepland, raadde ze me naast haar andere adviezen meteen aan om de Bonpard Resistance bij te gaan voeren. En met resultaat! Na 1 maand zag ik mijn paard opknappen! Hij kwam weer aan in gewicht, en daarnaast oogde die ook weer fit. Ik had mijn blije, gezonde paard terug!

Ik ben van mening dat Bonpard Resistance mijn paard echt het steuntje in de rug heeft gegeven! Daarom raad ik Bonpard Resistance echt aan, ik ben zeer tevreden over dit product!

Karin

Paardeneigenaar

Veel gestelde vragen:

Wanneer ontvang ik de Bonpard Resistance als ik hem bestel?

Ik ben paardendierenarts, dus vooral druk met het beter maken van paarden. Daarom kan ik niet beloven dat je binnen een dag de bestelling al binnen hebt. Ik streef er naar om binnen een week de Bonpard Resistance naar je te verzenden.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn binnen NL 7,95 euro per bestelling. Voor België of andere landen kun je kijken op de verkooppagina.

Hoe lang is de Bonpard Resistance houdbaar?

Wil je Bonpard Resistance bestellen en vraag je je af hoe lang dit houdbaar is? Geen probleem de Bonpard Resistance is tot 03/2023 houdbaar. Mijn advies is om in een keer de emmer op te maken, je voert er ongeveer een maand van bij een paard.