Biotine voor paarden

Biotine draagt bij aan gezonde en sterke hoeven

Biotine ondersteunt je paard bij  broze of brokkelige hoeven!

Door het voeren van biotine aan je paard draag je bij aan een verbetering van de hoefkwaliteit! Biotine heeft namelijk een positief effect op de kwaliteit en groei van de hoeven.

Biotine voor Paarden
Biotine voor je paard
Brokkelhoeven bij Paarden

Biotine voor Paarden is uitermate geschikt voor ondersteuning bij:

  • Paarden met brokkelhoeven
  • Paarden met scheuren in de hoeven
  • Paarden die last hebben van rotstraal
  • Paarden met zachte hoeven
  • Paarden met dunne zolen
  • Paarden die niet mooi in de vacht zitten

Hoeveel biotine moet ik mijn paard voeren?

Deze biotine voor paarden is sterk geconcentreerd. Hierdoor hoef je maar 10 gram per dag aan een paard te voeren. Je hebt dus met 1 verpakking van 1 kg, voldoende voor ongeveer 3 maanden.

Hoe voer je biotine aan je paard?

Het voeren van biotine is zeer gemakkelijk, dit komt mede doordat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt. Biotine kan gewoon gegeven worden samen met het huidige voer van je paard. Deze biotine wordt door 99% van de paarden goed gegeten. 

Biotine ondersteunt je paard bij broze of brokkelige hoeven!

Bestel sterk geconcentreerde biotine! 

Het is super belangrijk om je paard een supplement te voeren die de juiste hoeveelheid biotine bevat. Ik zie namelijk vaak voorkomen dat er supplementen worden verkocht waar helemaal niet voldoende biotine in zit, zonde! Ik ben daarom super blij dat ik nu mijn eigen merk biotine heb kunnen ontwikkelen waar wel de juiste hoeveelheid in zit. Heeft je paard biotine nodig, dan raad ik je aan deze biotine te voeren.

De biotine wordt goed gegeten en er zitten geen onnodige toevoegingen in! 

Als paardendierenarts zie ik veel paarden die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken voor de kwaliteit en groei van hun hoeven. Naast een goed rantsoen en zeer regelmatige bekapbeurt adviseer ik dan om biotine bij te voeren. Om effect te merken moet je het alleen wel minimaal 3 tot 6 maanden voeren. Doordat het product sterk geconcentreerd is hoef je maar 10 gram per dag te voeren aan een paard.

1 verpakking biotine van 1 kg, is voldoende voor 3 maanden.

Voor 1 kg biotine betaal je 47,- (incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen 7,95 per bestelling. KLIK HIER

Biotine voor je paard
Ik ben Iris van Gulik

Ik ben Iris van Gulik

Paardendierenarts en auteur

Ik werk al ruim 15 jaar als paardendierenarts. In mijn werk zie ik veel paarden die ondersteuning kunnen gebruiken voor hun hoefkwaliteit. Biotine kan ondersteunen bij verminderde kwaliteit en groei van de hoeven.

Dit product kan het verschil gaan maken!

Ik deel graag onderstaande review met je zodat je kan lezen wat deze paardeneigenaar van de biotine vindt.

Biotine maakt het verschil!

Mijn merrie loopt al jaren zeer gevoelig… Nadat ze door verschillende paardenartsen is onderzocht, zijn we er achter gekomen dat ze zeer zachte, gevoelige hoeven heeft. Mij werd geadviseerd om biotine bij te voeren, zodat de hoeven ondersteund werden.

Nu we ongeveer 8 maanden verder zijn merk ik echt verschil! Mijn merrie loopt weer goed! Ze is minder gevoelig op haar hoeven, en daarnaast zijn de hoeven ook een stuk sterker geworden. Daarnaast loopt mijn merrie nu ook zonder moeite over verschillende ondergronden, hier deed ze namelijk eerst erg moeilijk over…

Ik ben erg blij met de biotine. Ik meng de biotine met haar dagelijkse brok en ze eet dit gelukkig zonder moeite op. Ik ben zeer tevreden met de biotine!

Simone

Paardeneigenaar

Veel gestelde vragen:

Wanneer ontvang ik de biotine als ik hem bestel?

Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden en hoogstwaarschijnlijk de volgende dag in huis. Bestel je in het weekend dan wordt je bestelling op maandag verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn 7,95 per bestelling. Bestel je voor meer dan 100 euro dan zijn de verzendkosten GRATIS (in Nederland).

Voor België of andere landen kun je kijken op de verkooppagina.

Hoe lang is de levertijd?

Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden en hoogstwaarschijnlijk de volgende dag in huis. Bestel je in het weekend dan wordt je bestelling op maandag verzonden.

Hoe lang is de biotine houdbaar?

Wil je meerdere verpakkingen bestellen en vraag je je af hoe lang de biotine houdbaar is? Geen probleem de biotine is tot 03-2025 houdbaar.

Wat is de samenstelling van de biotine?

Samenstelling: Maisvoermeel, Magnesiumoxide, Calciumcarbonaat.

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 6,8%, ruwe as 10,7%, ruw vet 3.1%, ruwe celstof 1,5%, Calcium 1,5%, Fosfor 0,2%, Magnesium 2,7%, Natrium 0,01% .

Toevoegingsmiddelen per KG: pure biotine (3a880) 2.000 mg/kg. Technologische toevoegingsmiddelen: Sepioliet (E562) 8 g.