Biotine voor paarden

Voor sterke gezonde hoeven

Gezonde hoeven, dat wil jij toch ook?

Biotine draagt bij aan een verbetering van de hoefkwaliteit! Helaas zie ik veel paarden met slechte hoeven… Brokkelhoeven, scheuren, zachte hoeven, rotstraal etc. zijn allen aandoeningen die jij natuurlijk liever niet ziet bij je paard. Door biotine bij te voeren verbetert de kwaliteit van de hoeven, en daarnaast wordt de groei van de hoef ook bevordert.

Biotine voor paarden
Biotine voor paarden
Biotine voor paarden

Waar is biotine geschikt voor?

  • Paarden met brokkelhoeven
  • Paarden met scheuren in de hoeven
  • Paarden die last hebben van rotstraal
  • Paarden met zachte hoeven
  • Paarden met dunne zolen
  • Paarden die niet mooi in de vacht zitten

Hoeveel biotine moet ik mijn paard voeren?

Deze biotine is sterk geconcentreerd. Hierdoor hoef je maar 10 gram per dag aan een paard te voeren. Je hebt dus met 1 verpakking van 1 kg, voldoende voor ongeveer 3 maanden.

Hoe voer je biotine aan je paard?

Het voeren van biotine is zeer gemakkelijk, dit komt mede doordat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt. Biotine kan gewoon gegeven worden samen met het huidige voer van je paard. Sommige paarden moeten even aan de smaak wennen, maar vaak is dit maar van korte duur.  

Biotine is zeer geschikt voor paarden met hoefproblemen!

Bestel sterk geconcentreerde biotine! 

Veel producten met biotine bevatten te weinig biotine. Ze bevatten niet de hoeveelheid die op de verpakking beloofd wordt. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de hoeveelheid biotine per product en daar kwam deze biotine als enigste positief door de test! Heeft je paard biotine nodig, dan raad ik je aan deze biotine te voeren. 

Als paardendierenarts zie ik veel paarden die slechte hoeven hebben. Ik adviseer dan om biotine bij te voeren. Want uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat door het bijvoeren van biotine de hoeven van betere kwaliteit maakt en dat ze sneller groeien. Om effect te merken moet je het alleen wel minimaal 3 tot 6 maanden voeren. Doordat het product sterk geconcentreerd is hoef je maar 10 gram per dag te voeren aan een paard. 1 verpakking biotine van 1 kg, is voldoende voor 3 maanden.

Voor 1 kg biotine betaal je 89,- (incl. BTW), de verzendkosten binnen NL bedragen 7,95 per bestelling. KLIK HIER

Biotine voor paarden

Ik ben Iris van Gulik

Ik ben Iris van Gulik

Paardendierenarts en auteur

Ik werk al ruim 15 jaar als paardendierenarts. In mijn werk zie ik veel paarden met slechte kwaliteit hoeven. Biotine kan bijdragen aan sterke, gezonde hoeven. Hierdoor kunnen veel hoefproblemen voorkomen worden.  

Dit product kan het verschil gaan maken!

Ik deel graag dit review met je zodat je kan lezen wat deze paardeneigenaar van de biotine vindt.

Biotine maakt het verschil!

Mijn merrie loopt al jaren zeer gevoelig… Nadat ze door verschillende paardenartsen is onderzocht, zijn we er achter gekomen dat ze zeer zachte, gevoelige hoeven heeft. Mij werd geadviseerd om biotine bij te voeren, zodat de hoeven ondersteund werden.

Nu we ongeveer 8 maanden verder zijn merk ik echt verschil! Mijn merrie loopt weer goed! Ze is minder gevoelig op haar hoeven, en daarnaast zijn de hoeven ook een stuk sterker geworden. Daarnaast loopt mijn merrie nu ook zonder moeite over verschillende ondergronden, hier deed ze namelijk eerst erg moeilijk over…

Ik ben erg blij met de biotine. Ik meng de biotine met haar dagelijkse brok en ze eet dit gelukkig zonder moeite op. Ik ben zeer tevreden met de biotine!

Simone

Paardeneigenaar

Veel gestelde vragen:

Wanneer ontvang ik de biotine als ik hem bestel?

Ik ben paardendierenarts, dus vooral druk met het beter maken van paarden. Daarom kan ik niet beloven dat je binnen een dag de bestelling al binnen hebt. Ik streef er naar om binnen een week de biotine naar je te verzenden.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn binnen NL 7,95 euro per bestelling. Voor België of andere landen kun je kijken op de verkooppagina.

Hoe lang is de biotine houdbaar?

Wil je meerdere verpakkingen bestellen en vraag je je af hoe lang de biotine houdbaar is? Geen probleem de biotine is tot 01/2023 houdbaar.