Maak de kans op een ernstige wormbesmetting

zo klein mogelijk!

Bewust Ontwormen Cursus

Ontworm jij je paard bewust?

Het bewust ontwormen van je paard is super belangrijk! Hierdoor kun je de kans op een wormbesmetting flink verminderen. Helaas zie ik dat paardeneigenaren hun paarden vaak zo maar ontwormen, omdat het al een tijdje niet is gebeurd, of zelfs ontwormen zonder overleg met een dierenarts! Hierdoor ontstaat er steeds meer resistentie, waardoor bepaalde wormspuiten uiteindelijk niet meer werken. Dit wil ik samen met jou voorkomen! 

Iris van Gulik

Ontworm in overleg met je paardenarts! 

In deze cursus leg ik jou precies uit welke wormen er allemaal zijn, hoe je mestonderzoek kunt gebruiken om bewust te ontwormen, en het belangrijkste hoe je de besmettingsdruk kunt verlagen. Een must voor elke paardeneigenaar!

Waar je naar op zoek bent is praktische informatie over:

Welke wormen zijn er

Hoe herken je de verschillen tussen wormen

Hoe ontworm je verantwoord

Hoe behandel je een wormbesmetting

Hoe neem je een mestmonster af

Hoe verlaag je de besmettingsdruk

Aarsmade paard

Wat levert de cursus jou op?

Kennis over wormen en behandeling 

Je weet hoe je de besmettingsdruk kunt verlagen op de weide

Vertrouwen dat je het beste doet voor je paard!

Cursus wormen

Voor wie is de cursus?

Voor iedere paardeneigenaar die zijn paard graag gezond houdt

Voor iedereen die meer kennis over wormbesmettingen bij paarden wil

Voor iedereen die wil weten hoe je de besmettingsdruk kunt verlagen, zodat je minder ontwormingsmiddel nodig hebt.

Paardeneigenaren die problemen hebben met wormbesmettingen

Verminder de kans op een ernstige wormbesmetting bij je je paard!

 

Gemaakt voor paardenliefhebbers die de kans op een wormbesmetting willen verminderen. Door de kennis overdracht van paardendierenarts Iris van Gulik leer je alles over welke wormen er zijn, en hoe je een wormbesmetting het beste kunt voorkomen! 

 Niet goed? Geld terug!

Ik wil graag dat mijn klanten tevreden zijn!
Daarom bied ik mijn cursus aan met 100% garantie!

Ben je niet tevreden over de cursus, stuur mij dan binnen 14 dagen een berichtje. Dan krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Garantie

Wil je vandaag nog beginnen met de Bewust Ontwormen Cursus?

Alle kennis gebundeld in een korte online cursus!

Ik ben Iris van Gulik

Ik ben Iris van Gulik

Paardendierenarts en auteur

Ik werk al ruim vijftien jaar als paardendierenarts. Het voorkomen van problemen bij je paard, dat is mijn doel! Ik zie in mijn werk veel dingen verkeerd gaan rondom het ontwormen van paarden. Dat je mestonderzoek moet doen weten de meeste paardeneigenaren wel. Aan het verlagen van de besmettingsdruk op de weide wordt veel te weinig aandacht besteed. Er komt steeds meer resistentie tegen wormmiddelen en het is belangrijk dat we als paardeneigenaar ervoor zorgen dat de middelen zo lang mogelijk werkzaam blijven bij onze paarden.

 

Wat krijg je?

 

De korte cursus bestaat uit 4 modules die je in een handige online leeromgeving kan voltooien. Je ontvangt je eigen inloggegevens en kan waar en wanneer je maar wilt de lessen volgen.

De modules zijn opgebouwd met presentaties, teksten, afbeeldingen en video’s. In de modules staat alle informatie die je als paardeneigenaar moet weten over wormen, een wormbesmetting maar ook over hoe je de besmettingsdruk kunt gaan verlagen!

In de video’s wordt er duidelijk uitleg gegeven met voorbeelden. Ook worden er in de cursus veel praktisch toepasbare tips gegeven.

Iris van Gulik met veulen

Wat kost de Bewust Ontwormen cursus?

 

Als paardendierenarts zie ik steeds meer problemen met resistentie, de wormmiddelen werken niet meer goed. Dit hebben we voor een groot deel zelf in de hand, omdat er vaak onbewust ontwormd wordt. Daarom wil ik heel graag dat al mijn kennis over wormen beschikbaar is voor iedere paardeneigenaar. Daarom kost de Bewust Ontwormen Cursus nu maar 25 euro in plaats van 45 euro. 

Zo’n lage prijs hoef je vast niet lang over na te denken. Jij wil toch ook het beste voor je paard? Klik hieronder op de knop en koop de cursus direct. Je kunt meteen starten!

Reviews

Ik heb al veel paardeneigenaren geholpen met het bewust ontwormen van hun paarden door deze cursus en door het opstellen van bedrijfsspecifieke ontwormplannen.  Ik deel graag enkele reviews met je zodat je het zelf kan lezen:

Deze cursus heeft voor mij een grote meerwaarde!

Ik volgde de online bewust ontwormen cursus, ik was zeer aangenaam verrast! Ik heb enorm veel bijgeleerd en eindelijk heb ik een antwoord op al mijn waarom vragen! I

k kan nu eindelijk zelfzekerder en bewust een ontworm en mestonderzoek management opstellen. Nu kan ik gerichter vragen stellen aan m’n dierenarts en zullen de antwoorden niet voor nog meer vragen in m’n hoofd zorgen.
Super handige en overzichtelijke schema’s!

Deze cursus is voor mij, mijn paddock genoten, mijn paddock paradise en paarden een grote meerwaarde!
Dankjewel! 🙏🏻

Shanna

Paardeneigenaar

Deze online cursus zal door elke paardeneigenaar gevolgd moeten worden!

De Bewust Ontwormen cursus heeft mij vele tips gegeven om de besmettingsdruk bij mijn paarden te verlagen! En hoe een mogelijke wormbesmetting behandeld moet worden! Ik heb veel geleerd van de Bewust Ontwormen cursus!

De online cursus omgeving is handig in gebruik, en daarnaast vind ik het ook fijn dat je niet de gehele cursus in 1x hoeft af te ronden. Iris maakt gebruik van handige formulieren, waardoor alle informatie erg overzichtelijk wordt. En je het gemakkelijk kunt terugzoeken!

Kortom ik raad deze cursus aan elke paardeneigenaar aan! 

Merle

Paardeneigenaar

Ik weet nu precies wat ik moet doen!

Als paardeneigenaar zag ik door de bomen het bos niet meer. Overal las ik iets anders en mijn dierenartsen spraken elkaar tegen als het over het ontwormen van mijn paarden ging.

Door het volgen van de cursus weet ik nu precies hoe ik het ontwormbeleid van mijn paarden aan moet pakken. Dat geeft een fijn gevoel. 

Noa

Paardeneigenaar

Iris Paardendierenarts
Bewust ontwormen cursus paard

Veelgestelde vragen: 

Hoe lang duurt de Bewust Ontwormen cursus?

De cursus bestaat uit 4 modules en duurt ongeveer 1,5 uur. Je kan de cursus op je eigen tempo en tijd volgen. Hij bestaat uit korte stukjes dus is ook makkelijk in delen te volgen.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit verschillende lesmaterialen. Denk hierbij aan video’s, presentaties en teksten alles om je een zo compleet mogelijk cursus aan te bieden die erg afwisselend is.

Hoe lang behoud ik toegang?

Je behoudt een jaar lang toegang tot de cursus en kunt de cursus in die tijd meerdere keren bekijken.

Ik heb al jaren paarden, is de cursus ook geschikt voor mij?

Jazeker is de cursus geschikt voor jou! Je bent nooit uitgeleerd en ik weet zeker dat ik je nieuwe dingen kan leren.

Ik heb weinig tijd, kan ik toch deelnemen?

Jazeker! Het voordeel van een online cursus is dat je de tijd die je eraan besteed zelf in kan delen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de cursus in een middag af te ronden, maar je kunt er ook enkele weken over doen. 

Ik heb de Voorkom Koliek bij je Paard cursus al aangeschaft, is de Bewust Ontwormen cursus een extra toevoeging?

Indien je al in bezit bent van de Voorkom Koliek bij je Paard cursus dan heb je de Bewust Ontwormen cursus al in je bezit. De Bewust Ontwormen cursus is een onderdeel van de Voorkom Koliek bij je Paard cursus.

Koop de cursus nu en start direct!

Over 1,5 uur heb je veel meer kennis over het bewust ontwormen van je paard!

Copyright 2021-2023 © Iris van Gulik.    kvk: 80162037