Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de Black Friday actie! 

Door je in te schrijven ben je als eerst op de hoogte van alle acties. 

De komende week stuur ik je via de mail door welke acties wanneer zijn! Ik heb er namelijk meerdere 🙂 

Ik hoop met deze acties nog meer eigenaren de kans te geven om meer te leren over paardengezondheid. Ik kan je al wel vast verklappen dat ik zowel korting ga geven op mijn supplementen als op een deel van mijn cursussen. Zo’n hoge korting op mijn producten heb ik nog nooit online gegeven!

En wacht nog even met wegklikken… want omdat jij je nu al in hebt geschreven voor de actie krijg je van mij een deal die ik verder aankomende week niet geef! Alleen via deze pagina kun je deze korting bemachtigen. En deze deal is voor iedere paardeneigenaar interessant, want iedere paardeneigenaar heeft wel eens een paard met een wond..

Je kunt namelijk nu mijn Masterclass Wondverzorging aanschaffen voor 15 euro! Normaal verkoop ik deze voor 49 euro en zelfs met de reguliere Black Friday acties ga ik hier niet zoveel korting op geven. 

Masterclass wondverzorging bij paarden