Wat super fijn dat jouw paard niet te dik is! 

Goede voeding is de basis van de gezondheid en het welzijn van je paard. Het laten doen van een voedingsconsult moet net zo normaal worden als het jaarlijks laten controleren van het gebit van je paard en het checken van je zadel door de zadelpasser. 

Ik help jou en je paard graag met een uitgebreid online voedingsconsult!

Jij levert mij alle informatie aan die ik nodig heb. Daarmee maak ik berekeningen en beoordeel ik de foto’s van je paard, de mest, je voer en de ruwvoeranalyse. Dan maak ik een advies toegespitst op jouw paard en de eventuele problemen waar je misschien tegenaan loopt (bijvoorbeeld mestwater, veel gas, te mager etc).

Dit alles vat ik samen in een uitgebreid verslag met een praktisch plan, zodat je eindelijk precies weet hoe je je paard zo optimaal mogelijk voert. 

Wil je meer weten of een online voedingsconsult aanschaffen KLIK HIER of op onderstaande knop

Ik help je graag!

Liefs Iris

Iris van Gulik